logo

Οι αυριανοί μάγειρες

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2017 | απο τον Α. Ρουσσουνέλο

Σήμερα δεν ήταν ένα απόγευμα σαν τα άλλα. Σήμερα φιλοξενήσαμε στην επιχείρηση μας, όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια, τους σπουδαστές του ΔΙΕΚ Σύρου ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef), για πρακτική άσκηση και παρουσίαση προτάσεων εορταστικών πιάτων με προϊόντα κρέατος. Οι φίλοι μας που φοιτούν στην σχολή, είδαν από κοντά την διαδικασία παρασκευής των εορταστικών πιάτων που σας προτείνουμε. Έμαθαν τα μέρη των ζώων άλλα και τους τρόπους κοπής τους. Τα συστατικά της γεύσης και της επιτυχίας, και φυσικά ευφάνταστους τρόπους παρουσίασης!

Εμείς, όχι μόνο ως επιχείρηση άλλα κυρίως ως Συριανοί, αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη και υποχρέωση, να στηρίξουμε με κάθε μέσο τους αυριανούς επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, με το να μοιραζόμαστε μαζί τους τα «μυστικά» της τέχνης μας. Κάθε χρόνο περνάνε από το εργαστήριο μας οι αυριανοί μάγειρες του νησιού μας και εμείς νοιώθουμε περήφανοι άλλα και ικανοποιημένοι που βάλαμε το λιθαράκι μας στην όλη κατάρτισή τους.

Φυσικά παρόν και ο διευθυντής του τμήματος κατάρτισης Ν. Ρουσσουνέλος junior που επέβλεπε με αυστηρότητα άλλα και επαγγελματισμό την όλη εκπαιδευτική διαδικασία.

diafora logo