Χοιρινό φιλέτο γεμιστό με φέτα, ελιές, λιαστή ντομάτα και μπαχαρικά με κρέμα βαλσάμικο και ντοματίνια, Ψήνεται στο φούρνο με λίγο λαδάκι ή βούτυρο.
Ντόπιο αρνάκι με μπαχαρικά, φέτα, ντομάτα και σκόρδο Ψήνεται στο φούρνο με λίγο λαδάκι ή βούτυρο.
Μοσχαρίσιο Μπιφτέκι με κρέμα τυριού, ρίγανη, θυμάρι και πιπέρι Ψήνεται στο φούρνο για μια ώρα περίπου.
Χοιρινή μπριζόλα άνευ οστών με καφέ Espresso, ανανά, σύκα, καφέ ζάχαρη, καρυκεύματα και αστεροειδή γλυκάνισο. Ψήνεται στο φούρνο σκεπασμένο με βρεγμένη λαδόκολλα την οποία αφαιρούμε στα τελευταία λεπτά.
Μοσχαρίσιο Μπιφτέκι με τυρί κρέμα. Μυρωδικά, μουστάρδα και Φυστίκι. Ψήνεται στο φούρνο σκεπασμένο με αντικολλητικό χαρτί. Ξεσκεπάζουμε προς το τέλος για να έχουμε υπέροχη κρούστα.
Μοσχαρι άνευ οστών Κιλότο με δεντρολίβανο, μουστάρδα, παρμεζάνα, βούτυρο, ζάχαρη καστανή, φυστίκι, αμύγδαλα και μπαχαρικα Ψήνεται στο φούρνο σκεπασμένο με αντικολλητικό χαρτί. Ξεσκεπάζουμε προς το τέλος για να έχουμε υπέροχη κρούστα.
Κοτόπουλο νωπό χωρίς κόκκαλο, καρύκευμα και γέμιση που περιέχει: Κιμά ανάμεικτο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, κάστανο, κουκουνάρι, σταφίδες, ρύζι, συκωτάκια κοτόπουλο, αλάτι και πιπέρι Ψήνεται στο φούρνο ή στην κατσαρόλα με λάδι και λίγο χυμό πορτοκάλι.
Χοιρινό λαιμό άνευ οστών, και το τυλίγουμε γύρο απο τυρί γκούντα σε φέτες, μπέικον, γλυκόξινη σάλτσα και το μυστικό μείγμα μας με εξωτικά καρυκεύματα. Ψήνεται σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για κάνα δίωρο, βάζοντας λίγο λαδάκι απο πάνω και απο κάτω.
Χοιρινές Μπριζόλες απο επιλεγμένα καρέ γεμισμένα με κεφαλοτύρι, πιπεριά, μυρωδικά και μπαχαρικά και σάλτσα μελιού & μουστάρδας. Ιδανικά ψήνεται σε γάστρα με λίγο λαδάκι και νεράκι στους 220 με 250 βαθμούς. Εναλλακτικά σε ταψί σκεπασμένο με μία κερόκολλα
Γουρουνόπουλο για τον φούρνο
Χοιρινό απο ζουμερή Χοιρινή μπριζόλα, καρότο, ξινόμηλο και πορτοκάλι σε φέτες, πιπεριά κόκκινη, σως μελιού & μουστάρδας, πιπέρι χοντροκομμένο, σουσάμι και κεφαλογραβιέρα! Ψήνεται στο φούρνο σε σκεύος με σκέπασμα ή αλουμινόχαρτο. Λίγο λάδι, λίγο κονιάκ ή μαυροδάφνη και λίγο νεράκι στους 250 βαθμούς περίπου δύο μίση ώρες
Χοιρινή μπριζόλα καρέ, τυλιγμένη σε σχήμα κορώνας, με ντοματίνια, σουσάμι & μαυροσούσαμο και γαρνιτούρα πιπεριές. Φυσικά τον μυστικό συνδυασμό μυρωδικών και μπαχαρικών μας με την σως μελιού & μουστάρδας. Ψήνεται στους 220-250 βαθμούς, στο φούρνο, σε γάστρα ή εναλλακτικά σε ταψί σκεπάζοντας το με κερόκολλα. Προσθέτουμε λίγο λάδι, λίγο νεράκι και χυμό ενός μεγάλου πορτοκαλιού και δυο ποτήρια του κρασιού μαυροδάφνη. Χρειάζεται περίπου τρεις ώρες ψήσιμο.
Γαλοπούλα νωπή χωρίς κόκκαλο, καρύκευμα και γέμιση που περιέχει: Κιμά ανάμεικτο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, κάστανο, κουκουνάρι, σταφίδες, ρύζι, συκωτάκια κοτόπουλο, αλάτι και πιπέρι Ψήνεται στο φούρνο ή στην κατσαρόλα με λάδι και λίγο χυμό πορτοκάλι.
Κοτόπουλο στήθος φιλέτο με τορτίγια, μπέικον, τυρί Gouda, μουστάρδα, κέτσαπ, μπαχαρικά και πιπεριά. Ψήνεται στο φούρνο στους 180 με 200 βαθμούς για μία και μισή ώρα περίπου.
Κοτόπουλο στήθος φιλέτο με τορτίγια, μπέικον, τυρί Gouda, μουστάρδα, κέτσαπ, μπαχαρικά και πιπεριά. Ψήνεται στο φούρνο στους 180 με 200 βαθμούς για μία και μισή ώρα περίπου.
Κοτόπουλο μπούτι άνευ οστών, Ντομάτα, Πιπεριά, Κρεμμύδι, Τυρί, Καρυκεύματα. Ψήνεται στο φούρνο με την κερόκολλα, ακριβώς έτσι όπως το αγοράσατε, στους 200 βαθμούς για δυόμιση ώρες περίπου. Μετα τις δύο ώρες ανοίξτε το πάνω μέρος της κερόκολλας για να ροδίσει το κρέας.
Χοιρινό άνευ οστών, Ντομάτα, Πιπεριά, Κρεμμύδι, Τυρί, Καρυκεύματα. Ψήνεται στο φούρνο με την κερόκολλα, ακριβώς έτσι όπως το αγοράσατε, στους 200 βαθμούς για δυόμιση ώρες περίπου. Μετα τις δύο ώρες ανοίξτε το πάνω μέρος της κερόκολλας για να ροδίσει το κρέας.
Κοτόπουλο μπούτι φιλέτο, τυρί (mozzarella), μπέικον, ντοματίνι, σάλτσα βασιλικού, πιπεριά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
Χοιρινό άνευ οστών με καρυκεύματα. Ψήνεται στο φούρνο στους 250 βαθμούς για περίπου δύο ώρες με λάδι.
Χοιρινό χαραγμενο, καραμελωμένο με γαρνιτούρα γαρύφαλλο.
Χοιρινό χωρίς κόκκαλο, Αποξηραμένα φρούτα, Σως μελιού και μουστάρδας. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο το δισκάκι ή το βάζουμε σε γάστρα μαζί με το δισκάκι. Ψήνεται στους 180 με 200 βαθμούς για δυόμίση με τρείς ώρες. Στα τελευταία δέκα λεπτά προαιρετικά αφαιρούμε το σκέπασμα για να πάρει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.
Χοιρινή παντσέτα άνευ οστών, σουσάμι, μυρωδικά-μπαχαρικά, σως μελιού & μουστάρδας, καστανή ζάχαρη. Ψήνεται στο φούρνο σε γάστρα. Προσθέτουμε λίγο λάδι, προαιρετικά πατάτες, ψήνεται στους 200 με 250 βαθμούς περίπου δύο με διόμισή ώρες.
Μπουκιές κοτόπουλο, με τυρί και μπαχαρικά σε σακούλα ψησίματος σε πήλινο σκεύος. Ψήνεται στο φούρνο όπως είναι, με την σακούλα και το πήλινο σκεύος, στους 200 βαθμούς περίπου δύο με διόμισή ώρες.
Χοιρινό άνευ οστών, Mπύρα, Mυρωδικά-μπαχαρικά, Σως μελιού & μουστάρδας. Προσθέτουμε λίγο λάδι και ψήνουμε στο φούρνο, σε αντικολλητικο ταψί ή εναλλακτικά με κερόκολλα στο κάτω μέρος, στους 250 βαθμούς για 50΄ περίπου.
Χοιρινό άνευ οστών με καρυκεύματα. Ψήνεται στο φούρνο στους 250 βαθμούς για περίπου δύο ώρες με λάδι.
Χοιρινό άνευ οστών, κεφαλοτύρι, δαμάσκηνα, μυρωδικά-μπαχαρικά. Ψήνεται στο φούρνο στους 250 βαθμούς για περίπου δύο ώρες με λίγο κόκκινο κρασί, λίγο χυμό πορτοκάλι, και λάδι.
Χοιρινή τηγανιά με Λουκάνικα Σύρου, Πιπεριά, Κρεμμύδι.
Λουκάνικα Σύρου με μάραθο, Πιπεριά, Μαρινάτα.
Κοτόπουλο άνευ οστών, τυρί φέτα, λιαστή ντομάτα, ελιά, καρυκεύματα. Ψήνεται στο φούρνο ή στην κατσαρόλα με λίγο λάδι.
Βάση "παντεσπάνι" απο μπιφτέκι με στρώσεις απο φέτες τυρί, ζαμπόν, κέτσαπ με επικάλυψη τυρί Φιλαδέλφια.
Κοτόπουλο μπούτι με την πέτσα του τυλιγμένο σε τυρί, μπέικον και πιπεριά.
Χοιρινή πανσέτα με γλυκόξινη σάλτσα.
Χοιρινό Σνίτσελ παναρισμένο, έτοιμο για το τηγάνι.
Γαλοπούλα με δαμάσκηνα, βερίκοκα, κουκουνάρι και φυστικι.